7 Responses to “De maan”

Comments

Read below or add a comment...

 1. Joriska

  Wauw! Zo mooi en duidelijk had ik het nog niet gehoord. De betekenis van de maan is zoveel duidelijker geworden voor mij! Klopt het dat de maanstand tijdens onze geboorte samenvalt met de maanstand van onze menstruatie, als we eenmaal opgegroeid zijn?
  Dank je wel!

 2. Hier is volgens mij zeker een relatie mee! Op welke manier is mij ook niet duidelijk! Maar mijn gevoel weet dat het zo is (Maan in Schorpioen!). De Maan blijft een hele sterke factor in het leven van een vrouw spelen, zeker in die van mij! Nog nooit heb ik een nacht geslapen vooraf gaand aan volle maan! Ook tijdens een bevalling speelde steeds weer de maan een sterke rol, vooral bij de geboorte van het ‘volle maans’ kind, een druk, actief en heel intelligent persoontje die weet wat ze wil!
  De maan blijft een boeiende, ondoorgrondelijke aantrekkingskracht op mij uitoefenen!

 3. Hey Heidrun,
  leuk een mailtje van je te mogen ontvangen.
  Interessant artikel over de maan, ben wel nieuwsgierig naar je volgende
  artikel.

  Groet,

  Ginio

 4. Super,hartelijk dank. Leuk om te lezen!

Leave A Comment...

Heidrun Astrologie

Jij hebt het recht om volledig gelukkig te zijn. Gelukkig zijn moet je niet eerst verdienen. Het is de normale toestand van je wezen en is je geboorterecht, net zo als de keuzevrijheid.

Heidrun Herberth-Labots: Astrologie & Geomantie